Wie zijn wij?

Klaasje van der Ley

Bemiddelings Medewerker

Mijn naam is Klaasje van der Ley en ik werk als consulente Nanniesnetwork in de regio Noord- Drenthe en Groningen.

Tevens ben ik werkzaam als pedagogisch coach en trainer. Zie www.bemoedigingwerkt.nl

Ik heb een zoon van 22 jaar. Kinderopvang is een rode draad in mijn leven: Als scholier op de middelbare school heb ik als oppas gewerkt onder meer via een oppascentrale. Tijdens mijn studie M.O.-A Pedagogiek heb ik als gastouder gewerkt bij 2 gezinnen en daarna heb ik vele jaren in de kinderopvang gewerkt (in kinderopvangverblijven en als bemiddelingsmedewerkster gastouderopvang). 

Mijn wens is gastouderopvang te laten groeien en te professionaliseren. Ik geloof in deze kleinschalige vorm van kinderopvang; kinderen groeien op in een veilige, vertrouwde huiselijke omgeving. Het is belangrijk dat gastouders voldoen aan de eisen die gesteld worden door de overheid (MBO-opleiding, kinder-ehbo, verklaring omtrent gedag) maar wat ik zeker net zo belangrijk vind is dat gastouders inspelen op de behoeftes van kinderen en bemoedigend reageren. Ik zie deze bemoedigende houding regelmatig bij gastouders en maak hen daarop attent, deze houding is van grote waarde voor de ontwikkeling van kinderen. 

Mobiel: 06-20830982

Email: kvdley@nanniesnetwork.nl

 

Renate Mulder

Mijn naam is Renate Mulder en werk als bemiddelingsconsulente bij Nanniesnetwork in de regio Kop van Overijssel, Friesland, Noord- West Drenthe.

U kunt mij daar vrijblijvend over mailen of bellen.

Renate Mulder

Regio Overijssel, Drenthe

r.mulder@nanniesnetwork.nl

0630368194

Nelia Alma

Mijn naam is Nelia Alma en ik ben werkzaam als bemiddelingsconsulent bij Nanniesnetwork in de regio Friesland, Kop van Overijssel en Noord-West Drenthe.

Heeft u vragen of zoekt u een gastouder, dan kunt u mij bereiken op het mail adres:

n.alma@nanniesnetwork.nl

Of u kunt mij telefonisch bereiken op het nummer:

0628645666

Nelia Alma