Nanny service

Nanny service brengt kinderopvang bij u thuis. Nannies richten zich exclusief op uw kinderen. U verlaat uw huis met het gevoel dat het leven thuis gewoon doorgaat terwijl u werkt.

De Nanny service is er voor uw kinderen. Voor de opvoeding en ook voor de verzorging zoals badderen, warm eten en begeleiden naar sport/hobby.

Nannies voldoen aan alle eisen die de wet stelt. Zij zetten hun deskundigheid met veel plezier in om in de ideale huiselijke situatie - thuis! - kinderen te begeleiden in het groter groeien.

Creëer rust en regelmaat voor uw kinderen

Stokoud zijn de 3 R-en van Rust, Reinheid en Regelmaat. Volgens onze opa’s en oma’ zijn dit de omstandigheden waaronder kinderen het beste gedijen.

En niet alleen u kinderen gedijen goed als voorzien wordt in deze basale  behoeften, het zijn voor ouders ook waardevolle elementen in het leven. Want het geeft rust in een gezin als kinderen niet van hot naar her worden gesleept, als kinderen in hun eigen bedje kunnen slapen en kunnen vertrouwen op dat ene gezicht dat er voor hen is als papa en mama werken.