Nannies network

Kleurwedstrijd

De scholen zijn weer begonnen en de opvang is weer 100% van start!
Gastouderbureau Nanniesnetwork organiseert een kleur wedstrijd.

Alle gastouders hebben een envelop ontvangen via de post met kleurplaten. De eerste foto's van ingekleurde kleurplaten hebben wij al ontvangen.

Overig Nieuws

Vakantie

Volgende week is het meivakantie! Op de site www.kidsproof.nl kunt u leuke activiteiten vinden die u in en rondom het huis kunt ondernemen met uw kind(eren). Veel plezier!!

Belastingdienst gaat in op gevolgen tijdelijke sluiting kinderopvang

AVG (privacy wet)

Ons privacy statement (AVG) kunt u vinden onder de kopjes ouders en gastouders.

Protocol kindermishandeling

Onder het kopje gastouders en dan protocollen en documenten vindt u het nieuwe protocol kindermishandeling en grensoverschrijdend gedrag in de kinderopvang van juni 2018

Creatieve avond

Kraammarkt Drachten

Op 14 maart hebben wij op de kraammarkt in het ziekenhuis van Drachten gestaan. We willen iedereen bedanken voor de intresse in onze marktkraam. Tijdens deze dag hadden wij een leuke activiteit. Hoeveel snoepjes zaten er in de pot? Het juiste antwoord was 450! De winnaar van deze activiteit is HILBERT V/D MEIJ. Gefeliciteerd! U heeft opgeschreven, 457 snoepjes. Jij krijgt het Nijntje verstoppertje spel.

Lees verder

Jaaropgave

Inloggen 'oude' systeem

'Oude' inlogsysteem

De gastoudercentrale

Overname kdv Hoogeveen

Dag van de leidster 2016

Geschillencommissie

Per 01 Januari 2016 zijn wij ook aangesloten bij de geschillencommissie.

Lees verder

Kinderopvangtoeslag 2016

De maximum uurtarieven voor 2016 zijn definitief en gepubliceerd door het Ministerie van Sociale Zaken. Door de investering van 290 miljoen euro en de indexering van de maximum uurtarieven zijn ouders in 2016 goedkoper uit. De nieuwe maximum uurprijs voor de gastouderopvang bedraagt € 5,52, was € 5.48 De nieuwe maximum uurprijs voor het kinderdagverblijf bedraagt € 6.89, was € 6.84 De nieuwe maxmum uurprijs voor de BSO bedraagt € 6.42, was € 6.38 Ouders met een inkomen lager dan 18.176 euro krijgen 90,7 procent van de kosten voor kinderopvang vergoed. Met een jaarinkomen van € 107.115 of hoger is dit 18 procent. Ouders met een inkomen lager dan 18.176 euro krijgen 90,7 procent van de kosten voor kinderopvang vergoed. Met een jaarinkomen van € 107.115 of hoger is dit 18 procent. Met de indexering van de uurtarieven, is 16 miljoen euro gemoeid. In de toeslagentabel kunnen ouders zien op welk percentage kinderopvangtoeslag zij recht hebben. De hoogte van de kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Hoe meer ouders verdienen, hoe minder zij voor hun tweede en verdere kinderen terugkrijgen aan kinderopvangtoeslag.

Lees verder

Dag van de Gastouder

Lieve gastouders, dankzij jullie inzet kunnen ouders en kinderen elke dag weer vertrouwen op liefdevolle opvang met veel persoonlijke aandacht en plezier! Daarvoor willen wij jullie bedanken!!

Lees verder

Meer kinderopvangtoeslag in 2015

Buurtbso!

Nanniesnetwork begint met de Buurtbso...naschoolse opvang gezellig bij een gastouder aan huis in de buurt!

Lees verder

t Kienholt en Nanniesnetwork gaan samen!

Zaterdagmorgen 29 maart is er een open huis van 11.00–12.00 uur waar u de locatie en ruimte kunt bekijken en vragen kunt stellen aan beide directeuren.

Lees verder

Enthousiaste Gastouders

Volop plek bij enthousiaste gastouders. Ook 24-uurs opvang mogelijk!

Lees verder

Inspectierapport GGD

weer een goed inspectierapport van de GGD

Lees verder