Wie zijn wij?

Cathy Eleveld

Directeur

Mijn naam is Cathy Eleveld en oprichter/initiatiefneemster van Nanniesnetwork. Na mijn opleiding leerkracht basisonderwijs/speciaal onderwijs en na een aantal jaren als leerkracht te hebben gewerkt wilde ik de overstap maken naar de werving & selectie van personeel. De kans werd mij geboden om als vestigingsmanager bij een uitzendorganisatie te werken. Na een aantal jaren werd de ondernemer in mij wakker geschud en vanuit een stukje idealisme en overtuiging, heb ik het idee ontwikkeld om een eigen gespecialiseerd werving-en selectiebureau voor vrouwen en mannen die werk en gezin willen combineren op te starten.

In 1999 is deze droom werkelijkheid geworden. Omdat vrouwen/mannen die werk en gezin willen combineren graag de opvang goed geregeld willen hebben is Nanniesnetwork opgericht. Een landelijk bureau voor de kinderopvang waarbij kinderopvang op maat wordt aangeboden en het kind centraal staat. Uw kind centraal stellen betekent ook dat wij ervoor zorgen dat uw kind in een veilige en gemoedelijke situatie wordt opgevangen. 

Wij zijn een organisatie, met een team van enthousiaste mensen, waarbij persoonlijk contact zeer belangrijk is en er echt naar mensen geluisterd wordt.

Het doel is om een netwerk te creëren en uit te breiden. Met deze flexibele en persoonlijke vorm van kinderopvang beogen wij de drempel naar de arbeidsmarkt te verlagen.

Mobiel: 06-50 28 22 46

Email: info@nanniesnetwork.nl

Klaasje van der Ley

Bemiddelings Medewerker

Mijn naam is Klaasje van der Ley en ik werk als consulente Nanniesnetwork in de regio Noord- Drenthe en Groningen.

Tevens ben ik werkzaam als Individualpsychologisch trainer en counselor.  Ik heb een zoon van 20 jaar.Kinderen en kinderopvang is een rode draad in mijn leven:

Als scholier op de middelbare school heb ik als oppas gewerkt onder meer via een oppascentrale. Tijdens mijn studie M.O.-A Pedagogiek heb ik als gastouder gewerkt bij 2 gezinnen en daarna heb ik vele jaren in de kinderopvang gewerkt (in kinderdagverblijven en als bemiddelingsmedewerker  gastouderopvang).Mijn wens is gastouderopvang te laten groeien en te professionaliseren , ik geloof in deze kleinschalige vorm van kinderopvang; kinderen groeien op in een veilige, vertrouwde huiselijke omgeving.Het is belangrijk dat gastouders voldoen aan de eisen die gesteld worden door de overheid ( MBO-opleiding, kinder-EHBO, Verklaring omtrent het gedrag) maar wat ik zeker net zo belangrijk vind is dat gastouders inspelen op de behoeftes van kinderen en bemoedigend reageren.Ik zie deze bemoedigende houding regelmatig bij gastouders en maak hen daarop attent , deze houding is van grote waarde voor de ontwikkeling van kinderen.

Bemoedigende eigenschappen heeft iedereen en je kunt leren deze op de juiste momenten in te zetten. Mijn doel is gastouders hiervan bewust te laten worden en hierin te begeleiden.

Mobiel: 06-20830982

Email: kvdley@nanniesnetwork.nl

 

Renate Mulder

Mijn naam is Renate Mulder en werk als bemiddelingsconsulente bij Nanniesnetwork in de regio Overijssel, Friesland, Drenthe.

Ik heb een zoontje Luca van 3 jaar en een dochtertje Lana van bijna 5 maand. Ik ben woonachtig in Steenwijk. 

Nadat ik de opleiding SPW 3 kinderopvang heb afgerond ben ik aan het werk gegaan in de kinderopvang. In totaal ben ik 10 jaar werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven en op verschillende groepen.

In 2013 heb ik de overstap naar het werk als gastouder gemaakt. Ik ben werkzaam geweest in twee gezinnen. Totdat ik de kans kreeg om via Nanniesnetwork te beginnen als bemiddelingsconsulent.

Mijn doel is om de gastouderopvang nog meer te laten groeien. Door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang en nu de gastouderopvang is mijn keuze voor gastouderopvang duidelijk geworden. De kleine groepjes in een huiselijke sfeer, met een gastouder die jezelf als ouder kiest geeft mij een fijn en rustig gevoel. Je kindje die echt kind kan zijn!

Mijn enthousiasme zou ik graag over willen brengen op toekomstige vraagouders en gastouders. 

U kunt mij daar vrijblijvend over mailen of bellen.

Renate Mulder

Regio Overijssel, Drenthe

r.mulder@nanniesnetwork.nl

0630368194

Nelia Alma

Mijn naam is Nelia Alma en ik ben werkzaam als bemiddelingsconsulent bij Nanniesnetwork in de regio Friesland.

Sinds 2012 ben ik gediplomeerd als Sociaal Agogisch Werker niveau 4.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en ben ik actief geweest als gastouder.

Tevens ben ik nog steeds werkzaam als gastouder bij een leuk gezin met 4 kinderen.

In de afgelopen tijd heb ik veel ervaring opgedaan met de opvang, verzorging en  ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van nul tot en met 12 jaar.

Met mijn werkervaring als gastouder weet ik als geen ander, dat gastouders een belangrijke rol spelen in het leven van een kind. We stimuleren de ontwikkeling en bieden een veilig en geborgen leefomgeving aan.

Wat mij bijzonder aanspreekt aan Nanniesnetwork is de duidelijke pedagogische filosofie, en dat het een open en dynamische organisatie is die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Mijn doel is om kinderopvang te bieden op maat. Graag denk ik mee met een gastouder, en zoek ik voor een vraagouder passende opvang voor hun grootste bezit.

Heeft u vragen of zoekt u een gastouder, dan kunt u mij bereiken op het mail adres:

n.alma.@nanniesnetwork.nl

Of u kunt mij telefonisch bereiken op het nummer:

06-28645666

Nelia Alma