Kinderdagverblijf

- Vaste opvang

- Opvang op maat

- Flexibele opvang, zonder minimale afname

Bureau van de kinderopvang NanniesNetwork biedt u een contract aan dat past bij uw opvangwensen. Er is keus uit diverse contracten, van vast tot geheel flexibel maatwerk. 

De maandprijs bestaat uit het aantal uren opvang dat er afgenomen wordt en de uurprijs. Bij ons kan ervoor gekozen worden om alleen de uren af te rekenen die afgenomen zijn. Hieronder uitleg over de verschillende soorten opvang en opvangpakketen.

Vaste opvang: Er wordt er een contract opgesteld voor vaste dagdelen, per dagdeel wordt 5,50 uur gerekend en voor een hele dag 11 uur. Vaste opvang heeft een voordeliger uurtarief dan opvang op maat en flexibele opvang.

Opvang op maat: Er wordt een contract naar de wensen van de klant opgesteld. U kunt zelf bepalen hoeveel weken per jaar er afgenomen worden en welke uren op een dag u wilt afnemen. Kortom u betaalt alleen voor de uren opvang die er afgenomen worden maar neemt wel een vast aantal uren per maand af. 

Flexibele opvang: Ouders die een flexibele baan hebben en per maand of week hun uren doorkrijgen kunnen bij NanniesNetwork terecht voor flexibele opvang. Er kan er tot één week voor de opvang datum doorgegeven worden welke dagen en uren opvang er nodig zijn. 

Product

Tijden

Tarief 2015

Bijzonderheden

Standaard

 

Tarief KDV

 

vaste dag(deel)

07.00u-12.45u/12.45u-18.15u

 € 79,00 per kind

Per dag(deel)

flexibel

volgens rooster

 € 7,25 per uur/kind

Per uur

 

1 week van te voren aangeven